Edremit’te Yolda Meydana Gelen Çökme Sonucu Hafriyat Kamyonu Devrildi
Balıkesir’in Edremit ilçesinde seyir halinde olan hafriyat kamyonu, yolda meydana gelen çökme nedeniyle devrildi. Kamyon şoförü İsmail Özdemir, kazayı yara almadan atlattı.
Sabah saat 07.00 sularında Edremit Ülkü Yolu’nda yol çöktü ve bu sırada geçmekte olan İsmail Özdemir’in kullandığı 26 VF 908 plakalı kamyon, kontrolden çıkarak devrildi.
Yara Almadan Kurtuldu
Kaza sonrasında kamyon şoförü Özdemir, yara almadan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı. Olay yerine polis ve belediye ekipleri sevk edildi.
Yapılan incelemede, yolun altından geçen derenin yatağının değişimi ve yolun altının aşınması sonucunda çökme meydana geldiği belirlendi. Devrilen kamyon vinç yardımıyla kaldırıldı ve yol, onarım çalışmaları tamamlanana kadar trafiğe kapatıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.
More Stories
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Münih Güvenlik Konferansı’na katlacak
Ardahan Belediye Başkanı Demir’den Berat Kandili Mesajı
Şehit Uzman Çavuş Osman Oktay’ın İzmir’deki ailesine acı haber verildi