Samsun’da uyuşturucuyla yakalanan 1 kişi gözaltına alındı

İddialara göre, Samsun’un İlkadım ilçesine bağlı Kıran Mahallesi’nde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, D.E. (24) isimli şahsın üstünde ve eşyalarında arama yapıldı.

Gerçekleştirilen aramada 268,24 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan D.E. daha sonra Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Soruşturma halen devam etmektedir.

Related Posts

3.5 ayda 18 kilo verdi, Murat Çalık’ın son fotoğrafı ortaya çıktı

İki kez kanser atlatan ve biyopside tespit edilen kitle nedeniyle ameliyat edilen tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık’ın son fotoğrafı ortaya çıktı.

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara tutuklandı

Antalya’da Manavgat Belediyesi’ne yönelik düzenlenen rüşvet, haksız kazanç edinme, irtikap ve zimmet operasyonunda gözaltına alınan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, tutuklandı.

Dincilerden sonra ülkü ocakları da eğitime el attı

Milli eğitim sisteminde akıl almaz olaylar yaşanmaya devam ediyor. HÜDA-PAR ile ilişkileri olan Peygamber Sevdalıları Vakfı yaz okulu düzenlerken, MHP’nin gençlik yapılanması olan Ülkü Ocakları da kurs açmaya devam ediyor.

Tuncer Bakırhan: ‘Türkiye’nin birinci partisi CHP’dir’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, “Türkiye’nin birinci partisi bugün Cumhuriyet Halk Partisi’dir” dedi.

14 yıl sonra ilk diplomatik ilişki; Britanya Dışişleri Bakanı Lammy, Suriye’ye resmî ziyarette bulundu

14 yıl sonra ilk diplomatik ilişki; Britanya Dışişleri Bakanı Lammy, Suriye’ye resmî ziyarette bulundu

Halkın iradesine kelepçe vuruldu

Adana, Antalya ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı. İtirafçı Aktaş’ın verdiği ifade sonucu iş insanlarının da olduğu 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.