Narin Güran davasında ikinci gün: Sanıklar adliyeye getirildi

Narin Güran Davasında 4 Sanık Müebbet Hapis İstemiyle Yargılanıyor

Diyarbakır’da geniş güvenlik önlemleri altında devam eden Narin Güran davasında tutuklu 4 sanık, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanıyor. İkinci duruşmanın ikinci gününde tanıkların ifadesi alınıyor.

8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni dere yatağında bulunmuş ve bu olayın ardından tutuklanan sanıklar, Diyarbakır Adliyesi’ne getirilerek duruşmaya başlandı.

Amca Salim Güran, savcının mütalaasına karşı savunmasını yapıyor. Dosya kapsamında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen anne Yüksel Güran, ağabey Enes Güran, amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar da duruşmada hazır bulunuyor.

Savcının mütalaasında aile bireylerinin organize bir şekilde hareket ederek Narin Güran’ı öldürdüğü belirtiliyor. Gün boyunca süren duruşmada savcı, sanıkların suç ortakları olduğunu ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası almaları gerektiğini talep ediyor.

Mahkeme başkanının, savcının ve avukatların sorularına genellikle “Bilmiyorum ve hatırlamıyorum” şeklinde yanıt veren tanıkların ifadesiyle dava dosyasına aile toplantısı görüntüleri de eklenmiş durumda.

Narin Güran Davasında Tanıkların İfadesi Alınıyor

Related Posts

Milyonlarca Müslüman hacı oldu

Hac ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklarda bulunan yaklaşık 2 milyon Müslüman, hacı oldu.

Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Paşinyan’la görüştü

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Yerden binlerce metre yükseklikte dehşeti yaşadılar: Acil iniş yaptı, yaralılar hastaneye kaldırıldı

Berlin-Milano seferini yapan Ryanair uçağı, Almanya üzerinde şiddetli türbülansa girince acil iniş yaptı. Havada yaşanan panikte aralarında çocukların da olduğu 9 yolcu yaralandı.

Trump’tan sert adım: 12 ülkeye giriş yasağı, 7 ülkeye yeni kısıtlama

ABD Başkanı Donald Trump, ulusal güvenlik gerekçesiyle 12 ülkenin vatandaşlarına ülkeye giriş yasağı getirirken, 7 ülke için ise vize kısıtlaması uygulamaya başladı. Karar, daha önce benzer bir düzenlemeyle gündeme gelen seyahat yasaklarının kapsamını genişletiyor.

Medvedev: İstanbul görüşmelerinin amacı ‘hızlı ve kesin bir Rus zaferi’

Medvedev: İstanbul görüşmelerinin amacı ‘hızlı ve kesin bir Rus zaferi’

Suriye’de barış havası kısa sürdü gerilim adım adım tırmanıyor

İsrail’den Sert Mesaj: “Suriye Lideri Her Tehdidin Sorumlusudur”