Muğla’da sobadan sızan gaz can aldı

Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü Personeli Evinde Ölü Bulundu

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Gökpınar Köyü’nde ikamet eden Nail Bodur adlı Menteşe İlçe Tarım Müdürlüğü personeli, sabah saatlerinde evden çıkmayınca endişe yarattı. Yakınları ve akrabaları, evin kapısını çalmalarına rağmen Bodur’dan cevap alamayınca durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri tarafından eve yapılan kontrolde, içeride yüksek seviyede karbonmonoksit gazı tespit edildi. Bodur ise sobanın yakınındaki yatakta hareketsiz halde bulundu. Yapılan incelemede maalesef Nail Bodur’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, yaşanan trajik olayın detaylarını netleştirmek için çalışmalarına devam ediyor.

Related Posts

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara tutuklandı

Antalya’da Manavgat Belediyesi’ne yönelik düzenlenen rüşvet, haksız kazanç edinme, irtikap ve zimmet operasyonunda gözaltına alınan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, tutuklandı.

Dincilerden sonra ülkü ocakları da eğitime el attı

Milli eğitim sisteminde akıl almaz olaylar yaşanmaya devam ediyor. HÜDA-PAR ile ilişkileri olan Peygamber Sevdalıları Vakfı yaz okulu düzenlerken, MHP’nin gençlik yapılanması olan Ülkü Ocakları da kurs açmaya devam ediyor.

Tuncer Bakırhan: ‘Türkiye’nin birinci partisi CHP’dir’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, “Türkiye’nin birinci partisi bugün Cumhuriyet Halk Partisi’dir” dedi.

14 yıl sonra ilk diplomatik ilişki; Britanya Dışişleri Bakanı Lammy, Suriye’ye resmî ziyarette bulundu

14 yıl sonra ilk diplomatik ilişki; Britanya Dışişleri Bakanı Lammy, Suriye’ye resmî ziyarette bulundu

Halkın iradesine kelepçe vuruldu

Adana, Antalya ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı. İtirafçı Aktaş’ın verdiği ifade sonucu iş insanlarının da olduğu 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Lider diplomasisine ihtiyaç duyulabilir

Rusya ile Azerbaycan arasında yükselen tansiyonun düşürülmesi için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın devreye girmesi ihtimali de gündemde.