Köşk’teki Kestane Projesi Seçim Sonrası Askıya Alındı

Köşk Belediyesi Kestane Projesi Beklentileri Karşılayamadı

Aydın’ın kestane üretiminde marka ilçelerinden biri olan Köşk ilçesinde, belediye tarafından hayata geçirilmek istenen ‘Köşk Kestane ile güçleniyor’ projesi beklenen ilgiyi görmedi. Belediye Başkanı Nuri Güler’ün seçim öncesi duyurduğu kestane unu ve kestane şekeri üretim tesisi projesi, Ovaköy’deki eski karpuz pazarında asılı olan bir tabeladan öteye gidemedi.

Seçim öncesinde ilçenin en önemli projelerinden biri olarak lanse edilen ancak seçim sonrasında adım atılmayan proje, İyi Parti İlçe Başkanı Yaşar Baş tarafından eleştirildi. Baş, “Belediye Başkanımız Nuri Güler, seçim öncesinde ‘Köşk’ü yeniden inşa edeceğiz’ diyerek bu projeyi önemsediğini belirtmişti. Ancak seçim sonrasında projeden eser yok. Belediye Başkanı Nuri Güler, proje için ‘Bölgeye çok önemli katma değer sağlayacak olan tesis’ diye tanıtım yapmıştı. Ancak 2 kestane sezonu geçmesine rağmen tesis hakkında herhangi bir gelişme yaşanmadı. Ne kadar kestane işlendiği, kaç kişinin istihdam edildiği ve ilçeye ne kadar katma değer sağlandığı konusunda bilgi eksikliği var.” şeklinde konuştu.

Köşk Belediyesi, Kestane Şekeri ve Un Üretim Tesisi projesiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, projenin askıya alındığı bilgisi kamuoyunda yer aldı. – AYDIN

Related Posts

Dincilerden sonra ülkü ocakları da eğitime el attı

Milli eğitim sisteminde akıl almaz olaylar yaşanmaya devam ediyor. HÜDA-PAR ile ilişkileri olan Peygamber Sevdalıları Vakfı yaz okulu düzenlerken, MHP’nin gençlik yapılanması olan Ülkü Ocakları da kurs açmaya devam ediyor.

Tuncer Bakırhan: ‘Türkiye’nin birinci partisi CHP’dir’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, “Türkiye’nin birinci partisi bugün Cumhuriyet Halk Partisi’dir” dedi.

14 yıl sonra ilk diplomatik ilişki; Britanya Dışişleri Bakanı Lammy, Suriye’ye resmî ziyarette bulundu

14 yıl sonra ilk diplomatik ilişki; Britanya Dışişleri Bakanı Lammy, Suriye’ye resmî ziyarette bulundu

Halkın iradesine kelepçe vuruldu

Adana, Antalya ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı. İtirafçı Aktaş’ın verdiği ifade sonucu iş insanlarının da olduğu 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Lider diplomasisine ihtiyaç duyulabilir

Rusya ile Azerbaycan arasında yükselen tansiyonun düşürülmesi için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın devreye girmesi ihtimali de gündemde.

Kırkpınar Güreşlerinde karaborsa operasyonu

Edirne’de 664. Kırkpınar Tarihi Güreşleri sırasında karaborsa bilet satışı yaptığı belirlenen bir kişi polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin, organizasyonun dijital bilet sağlayıcısı firmada daha önce çalıştığı ortaya çıktı.