Konya’da kaçak içki operasyonu

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak ve sahte içkiye yönelik yapılan çalışmalar sonucu tespit edilen bir eve operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada buzdolabı ve mutfaktaki çeşitli yerlerde su şişeleri ve bidonlar içerisinde 124 litre etil alkol ve 26 litre kaçak/sahte alkollü içki ele geçirildi.

Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınarak hakkında adli işlem başlatıldı.

Related Posts

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara tutuklandı

Antalya’da Manavgat Belediyesi’ne yönelik düzenlenen rüşvet, haksız kazanç edinme, irtikap ve zimmet operasyonunda gözaltına alınan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, tutuklandı.

Dincilerden sonra ülkü ocakları da eğitime el attı

Milli eğitim sisteminde akıl almaz olaylar yaşanmaya devam ediyor. HÜDA-PAR ile ilişkileri olan Peygamber Sevdalıları Vakfı yaz okulu düzenlerken, MHP’nin gençlik yapılanması olan Ülkü Ocakları da kurs açmaya devam ediyor.

Tuncer Bakırhan: ‘Türkiye’nin birinci partisi CHP’dir’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, “Türkiye’nin birinci partisi bugün Cumhuriyet Halk Partisi’dir” dedi.

14 yıl sonra ilk diplomatik ilişki; Britanya Dışişleri Bakanı Lammy, Suriye’ye resmî ziyarette bulundu

14 yıl sonra ilk diplomatik ilişki; Britanya Dışişleri Bakanı Lammy, Suriye’ye resmî ziyarette bulundu

Halkın iradesine kelepçe vuruldu

Adana, Antalya ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı. İtirafçı Aktaş’ın verdiği ifade sonucu iş insanlarının da olduğu 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Lider diplomasisine ihtiyaç duyulabilir

Rusya ile Azerbaycan arasında yükselen tansiyonun düşürülmesi için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın devreye girmesi ihtimali de gündemde.