Karaman’da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Operasyonu Hakkında

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında bir operasyon gerçekleştirdi.

Operasyon neticesinde E.Ş, G.Ö, B.Ç, A.Ü. ve M.B. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. E.Ş. ve G.Ö. isimli şahıslar tutuklanırken, B.Ç ve A.Ü. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. M.B. ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest kaldı.

Related Posts

Özgür Çelik, iktidar medyasının İmamoğlu’na yönelik başlattığı valiz ve bant tartışmalarına son noktayı koydu

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Saraçhane’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binasında, İBB Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’na ait, iktidara yakın medya tarafından servis edilen “bavul ve kamera kapatma” görüntülerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

ABD, Ukrayna, Fransa ve İngiltere liderleri Vatikan’da bir araya geldi

ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve İngiltere Başbakanı Keir Starmer, Papa Francis’in cenaze töreni marjında Vatikan’da görüşme gerçekleştirdi.

Çin bir kez daha Trump’ı yalanladı: Bir istişare veya müzakere yapılmadı

Çin ve ABD arasındaki tarife savaşı devam ediyor. Pekin yönetimi, ABD Başkanı Donald Trump’ın Çin ile tarife müzakerelerinin sürdüğü iddiasını bir kez daha yalanladı.

Yeşilırmak’ta balık ölümleri

Tokat’ın Turhal ilçesinden geçen Yeşilırmak Nehri’nde toplu balık ölümleri yaşandı.

Elbise giyerken gözünü fermuara sıkıştırdı

Şanlıurfa’da inanılması zor bir olay yaşandı. Elbise giyen 15 yaşındaki kız, gözünü fermuara sıkıştırdı.

CHP’li Cemal Enginyurt’tan ‘operasyon’ tepkisi: ‘Erdoğan sarayında rahat uyku uyuyamıyor, bilmediği bir şey var…’

CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, partisinin bugün Mersin’de yapacağı “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi öncesinde yaptığı açıklamada; “Erdoğan sarayında rahat uyku uyuyamıyor. Bunun için de İBB’ye yeni operasyonlar yaparak Cumhuriyet Halk Partisi’ne selam gönderiyor, haber gönderiyor. Erdoğan’ın bilmediği bir şey var. Biz korkuyu Kerbela’da bıraktık” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir