Güncel Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

İmamoğlu’nun sesi metrolara verildi: Bu savaşı kazanacağım, hodri meydan

İBB'ye yönelik terör ve yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sesi metrolarda anons olarak duyuruldu. Cep telefonuyla kaydedilen videoda İmamoğlu'nun "Bu savaşı bana değil, milletin iradesine karşı açan akla karşı kazanacağım. Milletin hakkını millete vereceğiz. Namus ve şeref sözü veriyorum ki bu savaşı kazanacağım. Hodri meydan" dediği duyuluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yolsuzluk ve Terör Soruşturması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde başlatılan yolsuzluk ve terör soruşturması, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve şarkıcı Ercan Saatçi dahil olmak üzere 87 şüphelinin gözaltına alınmasıyla sonuçlandı.

Kaydedilen Video Olay Yarattı

İmamoğlu’nun gözaltına alınmasının ardından İstanbul’daki metro istasyonlarında kaydedilen bir video büyük yankı uyandırdı.

Metro İstasyonlarında Anonslar Yapıldı

Vatandaşların cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerde İmamoğlu’nun sesinin metrolarda anons olarak yayınlandığı görüldü.

“Milletin Hakkını Millete Vereceğiz”

Anonslarda İmamoğlu’nun sözleri, “Bu savaşı bana değil, milletin iradesine karşı açan akla karşı kazanacağım. Milletin hakkını millete vereceğiz. Namus ve şeref sözü veriyorum ki bu savaşı kazanacağım. Hodri meydan” şeklindeydi.