İETT otobüsüne silahlı saldırı

Esenler’de İETT Otobüsüne Havalı Tabancayla Saldırı Gerçekleşti

Esenler ilçesinde gün içerisinde seyir halinde olan bir İETT otobüsüne havalı tabancayla ateş edildi. Otobüs içerisinde yolcular bulunurken gerçekleşen saldırı sonucunda 3 ayrı kapı camı kırıldı. Neyse ki, otobüsteki yolculardan kimse yaralanmadı. Olayın ardından psikolojik tedavi gören şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı.

Konuyla ilgili olarak İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şunlar belirtildi:

“İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 08.01.2024 tarihinde saat 13.55’te Esenler ilçesi Oruç Reis Mahallesinde seyir halinde olan bir İETT aracına havalı tabanca ile saldırı gerçekleştirildiğini tespit etmiş ve olay yerine hemen müdahale etmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda, havalı tabanca ile saldırıya uğrayan İETT aracının 3 ayrı kapı camının kırıldığı belirlenmiş, ancak araç içerisinde bulunan yolculardan herhangi bir yaralının olmadığı anlaşılmıştır. Saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen şüpheli şahıs olan S.K., olayın yaşandığı gün yakalanmış ve gözaltına alınmıştır. Yapılan sorgulamada şüphelinin çeşitli suçlardan kaydının bulunduğu ve ayrıca Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde psikolojik tedavi gördüğü tespit edilmiştir. Yakalanan şüpheli hakkında soruşturma devam etmektedir.”

(ANKA HABER AJANSI)

Related Posts

Kremlin’den Trump’a yanıt: ‘Savaşa devam sinyali’

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, ABD Başkanı Donald Trump’ın Ukrayna’ya silah sevkiyatının başlatılacağı ve Rusya’ya yaptırım uygulayabileceği açıklamalarına ilişkin değerlendirmede bulundu. Peskov, Trump’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i doğrudan hedef alan sözler söylediğine dikkat çekerek, söz konusu ifadelerin savaşın devam edeceğine işaret ettiğini bildirdi.

Antalya’dan bir otomobil seyir halindeyken yandı

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde seyir halindeki otomobil, motor kısmından çıkan yangınla alev topuna döndü. Yangın sonrası otomobil kullanılamaz hale geldi.

Muharrem İnce’den ‘LGS’ çarpıcı iddiası: Pis kokular geliyor

CHP’li Muharrem İnce, LGS sonuçlarına dair dikkat çeken bir iddiada bulundu… İnce, sınavda 719 öğrencinin birinci olduğunu belirterek“MEB’in derhal açıklama yapmasını bekliyoruz. Bu birinciler hangi illerden ve hangi okullardan?” açıklamasını yaptı.

Erdoğan ve Bahçeli görüştü

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüştü.

Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler Batı Şeria’nın kuzeyinde 3 Filistinliyi darbetti

İşgalci İsrailliler, Mesudiye bölgesi yakınlarında Filistinli sivillere saldırdı. Filistin Kızılayı, yaralanan 3 kişiye olay yerinde müdahalede bulunduklarını açıkladı.

İYİ Partili Çömez’den ekran karartma cezası verilen Sözcü TV’nin logosunun önünde açıklama

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, dokunulmazlığının kaldırılması için Meclis Başkanlığına gönderilen fezlekenin nedeninin eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya Medipol hastaneleri ve ona tahsis edilmiş arsaları televizyon programında sorması olduğunu söyledi. Çömez, “Kaldırın dokunulmazlığımı sizinle mahkemede hesaplaşalım” dedi.