Husumetlisi ile eşi ve kızını tüfekle vurdu; kaçış kamerada

Adana’da bir şüpheli, restoranda tartıştığı husumetlisi Bülent U. ile eşi Yeliz U. ve kızı Hatun U.’yu av tüfeğiyle ayaklarından vurup, kaçtı. Saldırganın restorana girişi ve elinde tüfekle çıkarak motosiklete binişi, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, saat 16.30 sıralarında Seyhan ilçesi Gazipaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Kimliği belirsiz bir şüpheli, elindeki av tüfeğiyle husumetli olduğu Bülent U.’nun restoranına gitti. Bilinmeyen nedenle Bülent U. ile tartışan şüpheli, av tüfeğiyle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar, Bülent U. ile eşi Yeliz U. ve kızı Hatun U.’nun ayaklarına isabet etti. Şüpheli, daha sonra sokakta kendisini bekleyen motosiklete binerek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öte yandan, şüphelinin restorana girişi ve elinde tüfekle çıkarak motosiklete binişi, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Polis, silahlı saldırgan ile birlikte kaçtığı motosiklet sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)

Related Posts

Trump: İran bu savaşı kazanamıyor, çok geç olmadan masaya oturmalılar

Trump: İran bu savaşı kazanamıyor, çok geç olmadan masaya oturmalılar

İranlı sivilleri tehdit eden İsrailli bakan anında çark etti: “Bedelini ödeyecekler” demişti

İsrail Savunma Bakanı İsrael Katz bugün sabah saatlerinde yaptığı açıklamada İranlı sivilleri tehdit eden sözler kullanmıştı. Katz, İsrail’e yönelik füzeli saldırıların intikamını İranlı sivillerden alacaklarını söylemişti. Katz “Tahran halkı …

Ölmek üzere olan kediyi Heimlich manevrası kurtardı: O anlar kamerada

Samsun’un Çarşamba ilçesi Orta mahalle Ata Giritli Caddesi’nde bir kedinin nefes borusuna yediği yiyecek kaçtı. Güvenlik görevlisinin Heimlich manevrasıyla kediyi kurtardı.

İran’ın misilleme saldırısının ardından bu sabah İsrail

İran, İsrail’e yönelik balistik ve hipersonik füze saldırılarına devam ederken İsrail’in güneyindeki Rehovot kenti ve Bat Yam’ı vurdu. Misilleme saldırısının ardından, kentteki enkaz görüntülendi.

İmamoğlu: İstanbul’da yaptık, tüm Türkiye’de de yapacağız

İmamoğlu, “Çiftçiyi koruyacak, kırsalı yeniden kalkındıracağız. İstanbul’da yaptık, tüm Türkiye’de de yapacağız” açıklamasını yaptı.

100 tondan fazla esrar yapılabilir! 12 milyondan fazla yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Jandarmamız Diyarbakır’da 100 tondan fazla toz esrar elde edilebilecek 12 milyon 389 bin adet kök kenevir ve skunk ele geçirdi” açıklamasını yaptı.