Çarptığı polisi şehit etmişti: İETT şoförü için istenen ceza belli oldu

Bakırköy’de Trafik Kazasında Şehit Olan Polisin Katil Zanlısına Hapis Cezası Talebi

İstanbul’un Bakırköy ilçesinde yaşanan trafik kazasında, trafik polisi Ogün Yürümez’e İETT otobüsüyle çarpıp ölümüne neden olan sürücü Ahmet Gül hakkında yürütülen soruşturma sona erdi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 3 Kasım 2024’te meydana gelen kazada polis memurları A.P. ve R.A.K’nin bulunduğu araç ile Adem Gündoğdu’nun kullandığı aracın çarpıştığı belirtildi.

Olay yerine gelen trafik polisi Ogün Yürümez ve diğer polis memurlarının görevlerini yaparken İETT otobüsü sürücüsü Ahmet Gül’ün direksiyon hakimiyetini kaybederek araçla bariyerlere ve resmi ekip aracına çarptığı ifade edildi.

İddianamede, kazada şehit olan polis memuru Ogün Yürümez’in yanı sıra diğer polis memuru O.P’nin de yaralandığı belirtildi. İETT otobüsü sürücüsü Ahmet Gül’ün aracı durdurmak için frene basmadığı ve direksiyon hakimiyetini kaybettiği vurgulandı.

Ahmet Gül hakkında “taksirle birden fazla kişinin ölümüne veya yaralanmasına neden olma” suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianame, Bakırköy 18. Ağır Ceza Mahkemesi’nde değerlendirilmek üzere gönderildi.

Related Posts

Ege’de 4,6 büyüklüğünde deprem (son depremler)

Ege Denizi’nde Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, depremin Muğla’nın Bodrum ilçesine 169 kilometre mesafede gerçekleştiğini duyurdu.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

Ermenistan ve Azerbaycan, barış görüşmeleri için Abu Dabi’ye gidiyor

Paşinyan ve Aliyev, Perşembe günü BAE’de barış görüşmeleri için buluşacak. Anayasa değişikliği ve Zangezür koridoru gibi kritik başlıkların gündemde olacağı toplantıya Türkiye ve ABD de destek veriyor.

İzmir’de kabus yine başladı: Alevler yayılıyor

Geçtiğimiz haftalarda günlerce süren orman yangınlarının ardından İzmir’in Menemen ilçesinde yeni bir yangın başladı. Hızla büyüyen orman yangınını söndürmek için ekipler çalışıyor.

İstanbul’da lüks otellere ve mekanlara yıkım şoku!

İstanbul Boğazı’nda bulunan Bebek Otel, Mandarin Otel ve Ottoman Otel’deki kaçak yapılar için yıkım kararı verildi.

Ekipler, ‘Alkolmetreyi üfleyemiyorum’ diyerek zor anlar yaşatan alkollü sürücüye acımadı: Rekor para cezası kesildi!

Sultanbeyli’de denetimler sırasında ekipler tarafından durdurulan otomobil sürücüsü “Alkolmetreyi üfleyemiyorum” diyerek, nefesinin yetmediğini iddia etti. İsmi öğrenilemeyen sürücü, alkol kontrolünün hastanede yapılmasını isteyerek korktuğunu …