Bursa Karacabey’den dolu dolu sömestr

Karacabey Belediyesi Sömestir Etkinlikleri Dolu Dolu Devam Ediyor

BURSA (İGFA) – Karacabey Belediyesi, 20 Ocak 2025 tarihinde başlayan yarı yıl tatili süresince her yıl düzenlediği geleneksel sömestir etkinliklerini bu yıl da dopdolu bir şekilde gerçekleştirmeye devam ediyor. Atatürk Kültür Parkı Ergün Koç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikler, çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor.

Karacabey Belediyesi’nin sömestir programları, 27 Ocak Pazartesi günü “Orman Bekçisi” adlı tiyatro gösterisi ile devam edecek. Bu eğlenceli ve keyifli etkinlik, çocukların doğa ve hayvan sevgisi konusunda bilinçlenmesine yardımcı olacak.

29 Ocak Çarşamba günü ise Bubble Şov ile çocuklar eğlenceli anlar yaşayacak. Renkli balonlar, miniklerin hayal dünyasını süsleyecek. Tüm etkinlikler saat 19.00’da başlıyor ve katılımcı çocuklar, palyaçolar, yüz boyama aktiviteleri, çeşitli oyunlar ve sınırsız patlamış mısır ikramlarıyla keyifli vakit geçiriyor. Ayrıca etkinliklere iştirak etmek isteyenler için Belediye önünden saat 18.30’da araç kaldırılacağı duyuruldu.

Belediye’nin sömestir etkinlikleri sadece bu etkinliklerle sınırlı değil. 22 Ocak’ta 7-15 yaş arası çocuklar için Akıl ve Zekâ Atölyesi ile aynı gün Amigurimi Oyun Atölyesi düzenlendi. Bu atölyelerde çocuklar, zekâ oyunları ve el sanatlarıyla yeteneklerini geliştirme fırsatı buldu. 23 Ocak’ta ise Anne Çocuk Cupcake etkinliği gerçekleştirildi. Anneler ve çocukları birlikte eğlenerek yaratıcı cupcake’ler tasarladı. Etkinlikte, anneler ve çocukları hem mutfak becerilerini geliştirdi hem de birlikte kaliteli zaman geçirdiler.

Tüm bu etkinlikler sayesinde çocuklar, kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılarak sosyalleşirken aynı zamanda çeşitli atölye çalışmalarıyla yeni yetenekler kazanıyor. Karacabey Belediyesi, çocukların sömestir tatillerini dolu dolu geçirmelerini sağlayarak onlara unutulmaz anlar yaşatıyor.

Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı, etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, “Her şey çocuklarımız içindir. Onların mutluluğu paha biçilmezdir. Sömestir tatili boyunca çocuklarımız ve aileleri için düzenlediğimiz dopdolu programlar devam etmektedir. Sanat ve eğlence dolu etkinliklerimize tüm çocuklarımızı ve onların ailelerini bekliyoruz. Gelip birlikte bu tatili renklendirelim. Karacabey Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleriyle ilçemizin sosyal hayatına zenginlik katmaya devam ediyor.” açıklamalarında bulundu.

Related Posts

Mansur Yavaş: Adaletin terazisini yeniden kurmaya ant içtik

Mansur Yavaş, Demokrasi ve Adaletin 100. Kara Gününde “100 KARASI” Toplantısı’na mesaj yayımladı.

Hatay ateş çemberinde: Yangın evlere sıçradı, tahliyeler başladı

Hatay’da orman yangını nedeniyle göz gözü görmüyor. İki gündür yangınlarla mücadele devam ederken yangın evlere sıçradı, Alahan tahliye ediliyor.

Antalya’da feci kaza! 26 yaralı

Antalya’da 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 26 kişi hafif yaralandı.

Bosch marka tost makineleri toplatılıyor: Hemen fişini çekin

Sainsbury’s, yangın tehlikesi taşıyan üç elektrikli ev aleti için acil geri çağırma başlattı. Bosch tost makinesi başta olmak üzere riskli cihazlara sahip olanlar hemen fişi çekin…

Almanya’da 2 Türk’e kritik görev verildi

Almanya Federal Meclisi’nde yeni yasama döneminde, Dokunulmazlık ve İçtüzük Komisyonu’nun başkanlığına Sosyal Demokrat Parti Milletvekili Macit Karaahmetoğlu, başkan vekilliğine ise Hristiyan Demokrat Birlik Partisi’nden milletvekili Tijen Ataoğlu getirildi.

Uluslararası Af Örgütü: Yüksek Mahkeme’nin F-35 kararı, İsrail’in yaptığı soykırım gerçeğini değiştirmez

Uluslararası Af Örgütü: Yüksek Mahkeme’nin F-35 kararı, İsrail’in yaptığı soykırım gerçeğini değiştirmez