Salk Bakan Fahrettin Koca Koca toplantnn ardndan yapaca aklamayla ilgili, “Bu aklamann, bir sredir beklenen aklama olacana inanyorum” dedi.
Ak havada maske zorunluluu kalkacak m? Salgn dneminin yeni yol haritas ne olacak? Koronavirs Bilim Kurulu tm bu sorularn cevab iin toplanacak. Salk Bakan Fahrettin Koca bugn saat 18.00’de aklama yapacak.
Bilim Kurulu’nda salgnla mcadelede gelinen son nokta ve kstlamalar yeniden deerlendirilecek. Salgn dneminin yeni yol haritas ortaya konacak.
Ak havada maske zorunluluunun kaldrlmas ele alnacak. Maske kullanmna ilikin esaslar yeniden belirlenecek.
Bakan Koca, sosyal medya hesab zerinden bugnk bilim kurulu toplantsna ilikin paylam yapt.
Toplantnn ardndan bugn saat 18.00’de aklama yapacan duyuran Koca, “Bunun bir sredir beklenen aklama olacana inanyorum. Bulumak zere” ifadelerini kulland.