Ahmet Çakar: Penaltı değil

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe ile Galatasaray karşılaştı. Ülker Stadyumu’nda oynanan mücadelede sarı-kırmızılılar 2-1 galip geldi.

FENERBAHÇE’DEN PENALTI İTİRAZI

Karşılaşmanın 16. dakikasında Fenerbahçe atağında sağ kanattan açılan ortayı uzaklaştırmak isteyen Kaan Ayhan’ın teması sonrası top eline çarptı. Sarı-lacivertliler uzun süre penaltı itirazında bulunsa da hakem Cihan Aydın devam kararı verdi.

Pozisyonu Sportz uygulamasında değerlendiren eski hakem Ahmet Çakar devam kararının doğru olduğunu dile getirdi.

“DEVAM KARARI DOĞRU”

Çakar açıklamasında “Kaan Ayhan topa vurayım derken top eline geldi. Ayağından dolayı eline sekmiş oldu devam kararı doğru, penaltı değil” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Düğün fotoğraf ve kamera çekimlerinde yeni dönem

Düğün, doğum gibi özel anları belgeleyen fotoğrafçı ve kameramanlar için yeni bir dönem başlıyor. Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK), bu alanda faaliyet gösteren kişilerin sahip olması gereken bilgi ve becerileri tanımlayan ulusal yeterliliği onayladı.

Kadir Topbaş’ın FETÖ’cü damadının yüz milyonlarca liralık daireleri satışa çıkarıldı

TMSF, internet sitesinden yayınladığı ilan ile FETÖ’den hüküm giyen eski TUSKON üyesi iş insanı Ömer Faruk Kavurmacı’ya ait Koru Florya projesindeki 18 lüks daireyi satışa çıkardığını duyurdu.

CHP’li Murat Bakan’dan Hakan Fidan’ın ‘suikast’ ve ‘zehirlenme’ iddiasına tepki: “Devlet ciddiyetini zedeleyen stratejik bir algı operasyonu”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın “Suikast girişimine de uğradım. Ağır arsenik ve cıva verildi” açıklamasıyla ilgili, “Devlet ciddiyetini zedeleyen stratejik bir algı operasyonu olarak görüyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Beşiktaş’ta eğlence mekanına silahlı saldırı kamerada

Beşiktaş’ta eğlence mekanında yaşanan tartışmanın ardından sokakta çıkan silahlı kavgada Z.E.(24) ağır yaralandı. Olaydan 2.5 saat sonra gelen ve yaralının arkadaşları olduğu tespit edilen 5 şüphelinin 3’ünün mekana silahlı saldırı düzenlediği ortaya çıktı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansırken, Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanan 2 şüpheli tutuklandı. Şüpheli Umut Azat Ö.’nün, “Yanımdakiler mekana ateş edince ben de panikle havaya ateş açtım” dediği öğrenildi.

AFAD açıkladı: Muğla Datça açıklarında 3.8 büyüklüğünde deprem

AFAD’ın aktardığı verilere göre Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında sabah saatlerinde 3,8 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Depremle ilgili herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi.

ABD Savunma Bakanı İsrail ziyaretini erteledi

ABD Savunma Bakanı Hegseth, Trump’ın Orta Doğu gezisi için İsrail ziyaretini erteledi