Kocaeli’de 3,2 Milyon TL’lik Kaçak Sigaralar Ele Geçirildi

Kocaeli’de Yapılan Operasyonda 3,2 Milyon TL Değerinde 610 Kaçak Elektronik Sigara Ele Geçirildi

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında 18 Temmuz tarihinde Gebze ve Kartepe ilçelerinde operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, piyasa değeri yaklaşık 3 milyon 220 bin TL olan toplam 610 kaçak elektronik sigara ele geçirildi. Operasyon sırasında 2 şüpheli gözaltına alındı ancak şüpheliler ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’nın bu başarılı operasyonu ile kaçakçılara yönelik önemli bir darbe vurulmuş oldu. Halk sağlığını tehdit eden kaçak elektronik sigara ticaretine karşı yapılan bu tür operasyonların devam edeceği belirtildi.

Kocaeli’nin Gebze ve Kartepe ilçelerinde gerçekleştirilen operasyon, piyasa değeri yüksek olan kaçak elektronik sigaraların yeraltı ticaretine yapılan bir diğer önemli müdahaleyi temsil ediyor. Jandarma ekipleri, vatandaşların sağlığını korumak adına kaçak sigara satışı yapanlara yönelik çalışmalarına aralıksız devam edecektir.

Related Posts

Kızıltepe’de Hırsızlık Kameralara Yansıdı

Kızıltepe’de bir şahıs iki evden 5 bin lira çaldı, olay güvenlik kameralarına kaydedildi.

Isparta’da Şüpheli Malzemeler Ele Geçirildi

Eğirdir’de jandarma devriyesi sırasında şüphelilerin gizlediği dedektör ve kazma malzemeleri bulundu.

Elif Naz Köseoğlu Avrupa Şampiyonası’nda

Eskişehir’den Elif Naz Köseoğlu, U-20 Gençler Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Atatürk Köprüsü Restore Edildi

Muğla’nın Dalaman ilçesindeki tarihi Atatürk Köprüsü, restorasyon çalışmalarının ardından açıldı.

TBMM tatile girdi; işte yasama yılı boyunca Meclis’e damga vuran olaylar…

1141 araştırma önergesi verildi, 32 yasa çıkarıldı; MHP Lideri Bahçeli’nin 22 Ekim 2024’te başlattığı süreçte PKK silah bıraktı

Seçer’den Böcek’e Cezaevi Ziyareti

Vahap Seçer, tutuklu Böcek’i ziyaret etti, siyasi süreç vurgusunda bulundu ve tutuksuz yargılama istedi.