Park halindeki otomobil alev topuna döndü

Gece geç saatlerde merkez Yenimahalle 26213 Sokak’ta gerçekleşen olayda Cihan Kizir’e ait bir araçta bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Mahalle sakinleri tarafından fark edilen yangın hızla yayıldı ve aracın bagaj kısmından başlayan yangın, otomobili alev topuna dönüştürdü.

112 acil çağrı merkezine yapılan ihbar üzerine Adıyaman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine ulaştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, araçtaki yangının çıkış sebebini araştırmak için detaylı bir çalışma yaptı.

Kizir olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Arabadan bağırma sesleri duydum ve dışarı çıktığımda araç alevler içindeydi. Aracın arka kısmında alevler vardı. Hemen polis ve itfaiyeyi aradık ve yangın söndürüldü” dedi.

Polis ekipleri olayı inceledi ve aracın kundaklanıp kundaklanmadığını belirlemek için çalışmalarına devam ettiler. Kizir, “Araba tamamen kullanılamaz hale geldi, umarım sorumlular bulunur” şeklinde konuştu.

Related Posts

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara tutuklandı

Antalya’da Manavgat Belediyesi’ne yönelik düzenlenen rüşvet, haksız kazanç edinme, irtikap ve zimmet operasyonunda gözaltına alınan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, tutuklandı.

Dincilerden sonra ülkü ocakları da eğitime el attı

Milli eğitim sisteminde akıl almaz olaylar yaşanmaya devam ediyor. HÜDA-PAR ile ilişkileri olan Peygamber Sevdalıları Vakfı yaz okulu düzenlerken, MHP’nin gençlik yapılanması olan Ülkü Ocakları da kurs açmaya devam ediyor.

Tuncer Bakırhan: ‘Türkiye’nin birinci partisi CHP’dir’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, “Türkiye’nin birinci partisi bugün Cumhuriyet Halk Partisi’dir” dedi.

14 yıl sonra ilk diplomatik ilişki; Britanya Dışişleri Bakanı Lammy, Suriye’ye resmî ziyarette bulundu

14 yıl sonra ilk diplomatik ilişki; Britanya Dışişleri Bakanı Lammy, Suriye’ye resmî ziyarette bulundu

Halkın iradesine kelepçe vuruldu

Adana, Antalya ve Adıyaman belediye başkanları gözaltına alındı. İtirafçı Aktaş’ın verdiği ifade sonucu iş insanlarının da olduğu 18 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Lider diplomasisine ihtiyaç duyulabilir

Rusya ile Azerbaycan arasında yükselen tansiyonun düşürülmesi için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın devreye girmesi ihtimali de gündemde.