100 tondan fazla esrar yapılabilir! 12 milyondan fazla yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Diyarbakır’da Büyük Çaplı Operasyon!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır’da gerçekleştirilen büyük çaplı operasyonlarda JİHA ve Uzaktan Algılama Sistemlerinin destek olduğunu belirtti. Jandarma tarafından yapılan operasyonlarda 12 milyon 389 bin kök kenevir ve skunk ile 127 kg esrar ele geçirildi. Ayrıca, 22 zehir taciri şüpheli yakalandı ve hepsi tutuklandı.

Yerlikaya, “Lice Cumhuriyet Başsavcılığı ile Jandarma Genel Komutanlığı Asayiş ve İstihbarat Başkanlıkları ile TEM ve Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıkları koordinasyonunda; Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucunda; Muş, Batman, Bingöl, Mardin, Şanlıurfa ve Elazığ İl Jandarma Komutanlıklarının destek verdiği operasyonlar düzenlendi.”

İçişleri Bakanı, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde gerçekleşen operasyonlara yönelik detayları paylaşırken, Vali, Kaymakam, Cumhuriyet Başsavcısı ve il jandarma komutanlarını övgüyle anarak, uyuşturucuyla mücadeleye devam edeceklerini vurguladı.

Yerlikaya, “Uyuşturucuya karşı yürüttüğümüz mücadele, gençlerimizi koruma çabalarımızın bir parçasıdır. Her zaman her yerde operasyonlarımız sürüyor ve kararlı bir şekilde devam edecek.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Erdoğan ve Bahçeli görüştü

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüştü.

Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler Batı Şeria’nın kuzeyinde 3 Filistinliyi darbetti

İşgalci İsrailliler, Mesudiye bölgesi yakınlarında Filistinli sivillere saldırdı. Filistin Kızılayı, yaralanan 3 kişiye olay yerinde müdahalede bulunduklarını açıkladı.

İYİ Partili Çömez’den ekran karartma cezası verilen Sözcü TV’nin logosunun önünde açıklama

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, dokunulmazlığının kaldırılması için Meclis Başkanlığına gönderilen fezlekenin nedeninin eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya Medipol hastaneleri ve ona tahsis edilmiş arsaları televizyon programında sorması olduğunu söyledi. Çömez, “Kaldırın dokunulmazlığımı sizinle mahkemede hesaplaşalım” dedi.

Ege’de 4,6 büyüklüğünde deprem (son depremler)

Ege Denizi’nde Richter ölçeğine göre 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, depremin Muğla’nın Bodrum ilçesine 169 kilometre mesafede gerçekleştiğini duyurdu.

Bursa’da yürekleri ağza getiren anız yangını

Bursa’da çıkan anız yangını konutlara sıçramadan söndürüldü.

Ermenistan ve Azerbaycan, barış görüşmeleri için Abu Dabi’ye gidiyor

Paşinyan ve Aliyev, Perşembe günü BAE’de barış görüşmeleri için buluşacak. Anayasa değişikliği ve Zangezür koridoru gibi kritik başlıkların gündemde olacağı toplantıya Türkiye ve ABD de destek veriyor.